Firma profil

Firma Profil

Værdi og ansvar:


Vi er et firma der tror på at god arkitektur kan gøre en forskel for mennesker. Det er vores overbevisning, at god arkitektur kræver opmærksomhed, indlevelse samt tålmodighed, og skabes gennem dialog og samarbejde, hvilket vi altid forsøger at leve op til.


Med vores indsats forsøger vi at levere alt det vores kunder ønsker sig, samt noget de ikke vidste de kunne få.


Firmaet føler et ansvar for det vi laver, og frem for alt hvordan vi laver det. Emner som bæredygtighed, miljørigtig projektering og energirigtigt byggeri, ligger os meget på sinde i vores arbejde. Uden på nogen måde at være fanatiske, så mener vi det er vigtigt at renoveringer og nybyggerier udføres med en høj grad af energimæssig omtanke. Niveauet for det enkelte projekt, finder vi som regel i dialog med vores kunde.Professionalisme:


Det er vores mission at skabe bygninger hvor der er taget højde for form, funktion, byggeøkonomi og drifts økonomi, og som bringer tilfredshed til brugere og ejere. Det er vores ambition at sikre kvaliteten af de opgaver vi bliver betroet, derfor gør vi meget ud af at følge firmaets kvalitetssikrings systemer. Vi har desuden en god dialog i firmaet, og vores løbende erfaringsudveksling, er en vigtig del af kvalitetssikringen hos os. Vi deltager desuden aktivt i eksterne netværk, hvor end vi møder dem.


Arbejdsglæde betragtes i firmaet som den vigtigste motivationsfaktor for firmaets medarbejdere. Vi bruger APV og MUS samtalerne aktivt til at forbedre vores arbejdsplads og vores arbejdsmiljø, og søger desuden at motivere og kvalificere alle i firmaet gennem efteruddannelse. Vi tilstræber hele tiden at opretholde et optimalt psykisk og fysisk arbejdsmiljø på tegnestuen, og vi har af arbejdstilsynet netop modtaget en grøn smiley. I firmaet er der opmærksomhed på betydningen af, at familie- og arbejdsliv skal hænge sammen, og vi anerkender tegnestuens sociale ansvar.Faglige registre:


Arkitektfirmaet Brøndsted og Nielsen er medlem af arkitektforeningerne Danske Ark og ADA.

Arkitektfirmaet Brøndsted & Nielsen - Byvejen 18B, Osted - 4320 Lejre - Tlf: 4642 0500